img

Ето го тайното дете на Лора Крумова (Снимка)

/
/
/
1395 Views

Лора Крумова ревностно пази семейството си далеч от светлините на прожекторите. За пръв път журналистката си позволи да покаже своя по-голям син Явор, който е вече на 9 годинки и е ученик в столично школо.

Малчуганът е одрал кожата на майка си, но по характер приличал изцяло на баща си Сотир. Синът на Крумова от съвсем малък проявявал афинитет към спорта и адреналина и се научил да кара сърф още преди да може да говори гладко.

Известно е, че мъжът на Лора и баща на двете ѝ деца е сред най-добрите инструктори по водни спортове у нас. Той е собственик на сърф училище, намиращо се на популярния сред елита къмпинг „Градина“ край Созопол, където семейството прекарва целите си лета на каравана от години насам.

На брега на морето минава и детството на наследниците им и интересът на сина им Явор към сърфа не е никак изненадващ, предвид факта, че баща му от години се занимава професионално с това. През лятото си вади хляба като сърф учител, а през зимата преподава ски на Боровец.

Вече 12 години сърцето на тв водещата е заето от нейната половинка Сотир, с когото са физически разделени през по-голямата част от времето си заради естеството на работата му.

Двамата се запознават още през далечната 2009 г., но толкова време в съвместно съжителство и две деца по-късно все още не са минали под венчилото. Идеята за сватба обаче не била безразлична на журналистката, която никак не обича да вади личния си живот на показ. Наскоро при семейна разправия в дома им нейната 3-годишна дъщеря Мина толкова ѝ се ядосала, че ѝ казала:

„Тати ще те махне, защото не си му жена“, разказа през смях журналистката в ефира на предаването си, намеквайки на мъжа си, че явно му е време да я заведе до олтара.

Тя се престраши да стане майка повторно на 39-годишна възраст, точно когато бе на върха на кариерата си и водеше успешното предаване „Събуди се“. Не след дълго обаче Крумова бе тихомълком освободена от предишното ръководство на Нова тв.

След като приключи майчинството ѝ близо година Лора работи като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, но работата там не ѝ се понрави. Така успя да се спазари за свое предаване при старите си работодатели, което се радва на завиден рейтинг.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook