img

Ето го шофьора на камиона – ковчег от Есекс: Мо Робинсън наричал машината „Полярния експрес“

/
/
/
604 Views

Стана ясно кой е 25-годишният шофьор на камиона „Скания“, в който бяха открити 39 трупа в английския град Грейс. Името му е Мо Робинсън, научи trg

Предполага се, че той е натоварил ремаркето-фризер в Есекс, минути преди вътре да бъдат намерени телата на загиналите. Той е карал от дома си в малко село близо до Портадаун, Северна Ирландия, през уикенда, и е взел контейнера от пристанището Пърфлийт снощи.

След това камионът беше заснет да преминава през индустриалния парк Уотърглейд. Контейнерът е доставен до Пърфлийт с кораб от белгийското пристанище Зебрюге около полунощ миналата нощ. Не е ясна съдбата на контейнера преди да стигне в Пърфлийт.

Ето го шофьора на камиона - ковчег от Есекс

Робинсън редовно публикува постове за регистрирания в България камион „Скания“ в Инстаграм и Фейсбук, наричайки го „Скандинавски експрес“ и „Полярния експрес“. Транспортен шеф от Северна Ирландия заяви пред британското издание:

„Казаха ми, че Мо Робинсън е карал камиона, но той не го притежава. Притежава се от местен превозвачески бизнес“. От социалните мрежи става ясно, че Робинсън пътува често до Дания и Швеция. Не е ясно къде е трябвало да достави ремаркето-фризер.

Източник: лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook