img

Елена отказва да готви на Димитър Бербатов

/
/
/
480 Views

Димитър Бербатов е зажаднял за гозби от българска кухня, научи ТРГ.

Красивата Елена отказва да се развихри в кухнята заради любимия си Димитър Бербатов. Фотографи щракнаха футболната звезда да похапва в заведение, намиращо се точно до входа на новото му жилище на столичната улица „Оборище“. Това се случва ежедневно. Бербо си поръчва любимите гозби в ресторанта.

Димитър Бербатов

Спортистът очевидно не изпитва притеснения да сърба шкембе чорба в идеалния център на София и това се случва буквално пред очите на стотици минувачи. С апетит той излапа порцията, като дори топеше от хляба си купата – точно както повелява традицията на село.

Очевидно футболистът не искаше да изхаби и капка от вкусната супа и затова я консумираше почти легнал върху масата, което е в разрез с всякакъв етикет и норми за хранене на публично място.

Хапването определено му се услади, тъй като той не остави приборите дори когато телефонът му звънна. Бербо проведе служебен разговор като едновременно продължи да яде от вкусната супа.

Негови съседи коментират, че откакто се преместил в престижния квартал със семейството си, той прекарва по-голямата част от деня си не у дома, а във въпросното заведение. Най-вероятно това е така, тъй като съпругата му Елена не обича да готви и за нищо на света не би влязла в кухнята.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook