img

Елен Колева с остри думи след прощаването с Ласкин! (виж тук)

/
/
/
656 Views

Елен Колева разтърси мрежата с думите си след сбогуването с Ласкин!

Синеоката актриса Елен Колева не отиде на поклонението на колегата си Иван Ласкин вчера, но не остана безучастна по темата. Която гърмеше в мрежата дни наред. Младата чаровница има ясно становище относно отношението на българите към известните личности приживе и след това. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Човек, или по точно Човекът-Творец има нужда от възхита, уважение и възможност за изява приживе! След като си отиде и да се възпява таланта и да не се, няма голям смисъл!

Защото таланта е крехък, и когато не получава нужната доза внимание той се похабява… И тогава душата започва да страда, това страдание понякога е непоносимо, зависи от силата на характера и дозата духовност, как ще понесе човек забравата или пренебрежението!

Хората се мразят, завиждат си, говорят лошо един за друг, а когато някой си отиде, лицемерно ахкат и охкат…

Истината е, че трябва да сме максимално справедливи към себе си и останалите и да уважаваме хората с качества, да ги признаваме докато е време!

Докато ги Има и докато имат сили да раздават своята светлина и талант!!!“, написа Елен Колева в мрежата.

Припомняме, че самата Елен от години е в устите на хора и медии. Но не с кариерата и творчеството си, а с любовните завоевания и неволи. Всичко това й дотегна дотолкова, че тя вече все по-рядко се решава да даде интервю и да говори публично за себе си.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook