img

Екстра Нина с шокиращи разкрития за продуцентите си

/
/
/
175 Views
loading...

Певицата Екстра Нина влезе в шумна разправия с бившите си продуценти, които на този етап продуцират единствено Лияна, узна trg.

В миналото компанията бе доста солидна, а перлите в каталога ѝ бяха Азис, Софи Маринова и Бони. Войната се разразява в социалната мрежа, а двата враждуващи лагери не пестят сили и аргументи. Всичко започна от чат с почитател, в който от “Съни Мюзик” загатнаха, че Екстра Нина имала неприятности с данъчните и затова не била толкова активна в кариерата си.

Фолкпевицата доста бързо научи за разговора, защото веднага пусна детайлно разяснение във фейсбук профила си. В него Екстра Нина, която в момента твори като изпълнител на “Пайнер”, изтъква, че имала 3-годишен договор със “Съни Мюзик”, според който трябвало да ѝ издадат албум. Певицата записала цели 17 песни, които сама си платила, както изтъква тя.

Имали уговорка да снима клипове, но това не се случило и изпълнителката платила реализирането на клипове към осем песни.

“Съгласно уговорката, трябваше да ми платят клиповете и да издадат албума. Чаках 3 години, инвестирах постоянно, загубих страшно много пари — навярно над 150 000 лева, както и работа. Убиха ми кариерата направо! Това е най-неудачният ми период, за който винаги ще съжалявам. Още ме е яд, че така се подведох. Ако бях престъпница, както ме обвиняват, защо съм на свобода и защо „Пайнер” отново подписа договор с мен?

“Съни Мюзик” се подиграха и с колежката ми Весела, която заведох при тях. Направих голяма грешка, че им се доверих и почти подведох и сестра ми Цветелина да работи с тях. Доколкото разбирам, през последните години са загубили най-успешните си изпълнители — защо ли? Щастлива съм, че този период е вече зад гърба ми и отново работя с професионалистите на “Пайнер”, но и до днес феновете ме питат за неиздадения албум “Чисто нова”, споделя Екстра Нина.

Певицата изтъква, че не приема обвиненията им, при това публикувани като коментар под клип на колежка, която работи с тях. Не била наясно какво целят — дали сензация или отмъщение, тъй като и “преди разказвала тези истини в медиите”. “Ако сме нямали договор, защо ме въртяха с тяхното лого по „Фен ТВ”, публикуваха статии за мен и ми качваха клиповете в интернет? Недоумявам!”, гневи се Екстра Нина.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук
Екстра Нина с шокиращи разкрития за продуцентите си
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!