img

Едно голямо село: Невероятни истории с прасета, куче и магаре из софийските улици (СНИМКИ)

/
/
/
332 Views
loading...

Наскоро столичани станаха свидетели на необичайна гледка по лъскавия булевард „Черни връх” – прасе, което щъка по шосето, необезпокоявано от натоварения трафик. Тези дни на подобна сцена се разигра на Околовръстното. Този път обаче разхождащите се животни са две. На снимка, която се появи във фейсбук групата „Видяно в София”, са запечатани косматите прасета, които спокойно се движат по шосето, срещу движението.


„Ма носете си шиша и барбекюто в багажника, винаги да сте подготвени”, шегуват се в мрежата. „Този “ wild, wild west“ . То не са коне, то не са “ принцове“ на коне, то не са крави, сега прасета….егати джунглата!”, отбелязва друг потребител.

Грухчовците наистина не са единствените четириноги, които напоследък изумяват столичани. Отново във фейсбук групата „Видяно в София” се натъкваме на обява, разпространена из града. С нея се издирва изгубено…  магаре. Собственикът е оставил и телефонен номер за контакти. Но някои фейсбук потребители подозират, че това всъщност е импулсен телефон.

За  кучетата няма какво да говорим. Те вече са модерни и вместо пеша, се придвижват с градския транспорт.  Ако не сте попадали на подобна гледка, посетете някоя от столичния групи във Фейсбук. Именно там се натъкваме на домашен любимец, който кротко си се вози в автобус 204.

Кучето е с каишка и се вози заедно със стопанката си. А в мрежата отбелязват, че предпочитат такива възпитани и симпатични пътници.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!