img

Една история за родната полиция, дядото и меда! Разплаках се! Само в България го има това!

/
/
/
485 Views
loading...

С напредване на технологиите и комуникационните канали, гражданите стават все по-активни и влизат все повече в ролята на папараци като успяват да уловят всяко едно движение, което сметнат за нередно или им е направило впечатление по някакъв начин.

За разпространението на това помага и социалната мрежа Фейсбук, която обединява хора с подобни интереси в големи групи, може би няма човек, който не знае за „Видяно в София“, „Забелязано в София“, „Дочуто в България“, „Дочуто в София“, където ежедневно валят стотици постове.

През последните дни снимка на двама полицаи, които стоят пред дядо, продаващ мед, заинтригува фейсбук потребителите и предизвика възмущение у тях. Повечето направиха извод по снимката, че униформените глобяват възрастния мъж, който иска да изкара малко допълнителни пари продавайки продукцията си.

Снимката е направена от Никола Стоев, който написа и коментар „Този дядо ли е проблемът на България?“. Неговата снимка е споделена над 8 хиляди пъти и има почти толкова реакции и коментари.

Има ли друга истина? Има ли друга гледна точка? След цял ден изсипани купища обвинения и обиди към полицаите, друг фейсбук потребител реши да внесе повече яснота по случая.

Саня Александрова твърди, че е разпознала единия от полицаите на снимката и се е свързала с него. Тя публикува скрийншот с част от чата с униформения. В него Саня пита каква все пак е истината зад снимката с меда.

Полицаят дава отговор не с думи, а със снимка на мед – той се е спрял до дядото, за да си закупи сладкото изкушение. Бил е далеч от идеята да го изгони от мястото му за продаване.

В разразилия се фейсбук спор се включиха активно и много други потребители, но изказването на един от тях придоби по-широка популярност. Мартин Стратиев твърди, че именно той е автор на снимката, предизвикала фурор. Той твърди, че е получил съобщение на телефона си от един от полицаите да свали снимката от социалните мрежи, а след това е получил и снимка на меда.

Точно преди минути се включи и друг активен потребител във фейсбук, едно момиче с голямо сърце, което написа следното:

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!