img

Джуди Халваджиян се закани на Бойко Борисов! Ще става страшно!

/
/
/
1456 Views

Продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян се обърна лично към премиера.

Бойко Борисов винаги е бил едно от главните действащи лица в „Господари на ефира“ и горд собственик на Златен скункс. Сега премиерът получи лично писмо от продуцента Джуди Халваджиян. С него той видимо цели да покаже, че в предаването няма политически зависимости и то ще продължи да бъде коректив на властта. Междувременно, обаче, двамата ги свързва дългогодишно приятелство.

В писмото се казва, се арменецът искрено се надява третият кабинет на Борисов да е много по-успешен от предишните два и той да е успял да се научи от грешките си. Какви точно са предишните грешки на премиера, Джуди Халваджиян не пожела да сподели. Но държи да поясни, че за него правенето на пътища не е достатъчно.

Не бива да е достатъчно и за Борисов, на когото магистралите са болна тема. Според продуцента, усилията на управляващите трябва да се акцентират върху „изстрадалия български народ“, който определено има нужда от повече внимание и помощ, за да не се чувства забравен от тези, които сам избра на власт.

Според Джуди Халваджиян, основният проблем е голямата несправедливост, която цари навсякъде. Хората я виждат и усещат, но не я понасят. Именно тя стои в успеха на „Господари на ефира“, защото те се борят с нея, доколкото могат, пише blitz.bg.

Ако и Борисов вземе пример от тях и подеме война с несправедливостта, успехът му е в кърпа вързан. Това смята продуцентът. Скритият подтекст на тези слова, които видимо имат имиджова цел, е свързан с заявяването на липса на каквато и да е зависимост с управляващите. По думите на Джуди Халваджиян, дори и приятелят му Бойко не е защитен от ударите на предаване, щом не си върши работата както трябва.
Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook