img

Джорджано замрази кариерата си на певец

/
/
/
489 Views

Джорджано се изпари от публичното пространство, разбра trg.

Фъфлещата поп сензация от Стара Загора Джорджано в последно време се изпари от публичното пространство и скоро не е вадил хит, с който да предизвика умиление и присмех сред меломаните – пише в. „Уикенд“. Изданието научи, че 33-годишният Мирослав, както е рожденото име на пишман певеца, временно е замразил кариерата си, за да се отдаде на строително-монтажна дейност.

След сензационното си участие във „ВИП Брадър“ и последвалия бум в клубните му изяви Джорджано сложил някоя пачка настрана и в последните месеци се е отдал на основен рeмонт на майчината къщурка в крайния старозагорски квартал „Кольо Ганчево“. Изпълнителят с обратна захапка обаче подхождал изключително пестеливо към начинанието и се стараел сам да върши повечето работа, за да не плаща на майстори.

Най-голямото предизвикателство пред Джорджано било изграждането на клозет, тъй като до момента сградата нямала подобно съоръжение, а семейството ползвало външна тоалетна на двора. За целта певецът преградил част от кухнята и се заел със собствени усилия и помощта на приятели да превърне помещението в луксозен нужник, доколкото му позволяват силите и средствата.

Въпреки целодневната си заетост Джорджано обещава, че ще намери време да зарадва хилядите си почитатели с парче, посветено на коледните и новогодишните празници – пише в заключение изданието.

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook