img

Две прости съставки правят чудо, слагаш това под езика преди лягане и забравяш мъките!

/
/
/
2619 Views

Използването на тези две съставки ще ви даде спокойствие, ще ви освободи от главоболието и ще подобри имунитета ви.

Комбинацията от двете съставки може да е изненадваща, но ако страдате от безсъние, смесването захар и сол може да бъде от голяма помощ за вас.

Въпреки това, не ги използвайте в огромни количества, защото това няма да е добре за вашето здраве. Предпочитайте разумен прием, който ще ви осигури големи ползи за здравето. Някои от предимствата, на които можете да се насладите, след смесването на захар и сол, са:

– край на безсънието
– ликвидиране на главоболието
– силна имунна система

Консумирането на тези съставки ще повиши нивото на серотонин в организма, което ще ви помогне да се справите със стреса. Ето и какво ще ви трябва за тази невероятна рецептата:

– 5 супени лъжици кафява захар
– 1 супена лъжичка морска сол

Съотношението между солта и захарта трябва да е 1: 5. Смесете съставките и сложете сместа в стъклен буркан.

Как да я използвате?

Вземете малко количество от сместа, колкото една щипка, и я поставете под езика си. Нека сместа се разтвори в устата ви. Повтаряйте това всяка вечер, преди лягане. Натрият от солта ще подобри клетъчното дишане и е чудесен източник на енергия (като подобрява и процеса на производство на енергия).

Стресът може да предизвика смущения на правилната работата на организма. Може да ви попречи да почивате през нощта и да релаксирате като цяло. Тези две съставки са мощно средство в борбата срещу стреса и са много полезни, ако страдате от него.

Lekuva.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook