img

Добрина Чешмеджиева скъса с италианец: Водещата на „Референдум“ се теши с купони по барове

/
/
/
337 Views

Добрина Чешмеджиева била разтърсена от любовна драма, шушукат нейни колеги от БНТ, научи ТРГ. Водещата на „Референдум“ се разделила с дългогодишния си италиански приятел, който миналата година дори ѝ падна на колене и ѝ предложи брак.

За първо лято от години насам Добрина не изкарала отпуската си при него на Ботуша, а заминала на море с приятелки във Варна. Изцяло в дамска компания Чешмеджиева разхождала бански по плажовете на морската ни столица, а вечер се забавлявала като фриволна тийнейджърка в един от най-популярните нощни клубове там.

За 46-годишната телевизионерка се знае, че е опак характер и с високи изисквания, затова все не ѝ провървявало с мъжете. Въпреки това около нея винаги са се навъртали напористи обожатели, заради които италианското ѝ гадже я изоставило. След като в началото на годината тя му върнала годежния пръстен, отказвайки да минат под венчилото, на него му кипнало и заподозрял, че имала връзка с друг.

Освен това не успявал да преглътне любовта им от разстояние, защото макар да пътувала често до Италия, все пак тв звездата не била готова да напусне работа и да се премести окончателно при него, както направи сестра ѝ, която се омъжи в Рим и до момента живее и работи там.

Досега Добрина многократно е споделяла, че има консервативни възгледи и вярва в брака.

Неотдавна тя дори разкри как си представя бъдещата си сватба – през лятото, в градина с цветя, а тя да носи дълга рокля с воал. Когато обаче възможността да бъде булка почукала на вратата, журналистката се разколебала. Италианският ѝ любим бил cилнo рaзoчaрoвaн от постъпката ѝ, a приятeлкитe нa Дoбринa — нaпрaвo втрeщeни, чe на тази възраст тя продължава да пропуска шансове и поставяла идеята за семейство след кариерата.

Дългoкocaтa чaрoвницa нито веднъж не е показвала половинките си публично и ревностно пази личния си живот само за себе си.

ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook