img

Днес е мистичен ден, ще получите просветление

/
/
/
225 Views
loading...

Луната e знак Дева от 02:20ч на 6 октомври до 04:11ч на 8 октомври.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. При Луна в знак Дева се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желание за критикуване на ближните. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Засилва се реагирането моментално на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и чувството за дълг дори при децата. Даже най-големите непослушковци могат сега да се превърнат в невинни ангелчета.

Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Подходящо за козметични процедури.

Да се използват повече плодове и зеленчуци. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

27-ти лунен ден, започва от 03:53ч на 6 октомври и продължава до 05:07ч на 7 октомври.

Това е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден се задействат мистериите на Нептун и човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Днес добре се съчетават разума и интуицията. Интуитивно можете да получите всички тайни знания. 27-ия лунен ден е ден на надежди и търсения.

Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Препоръчват се медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. На този ден трябва да се отървем от собствените илюзии и да осъзнаем отговорността за всяко едно от нашите действия. Денят обещава много неочаквани открития.

Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми.

27 лунен ден е добър за всяка работа, но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Не отхвърляйте това, което получавате като предложение днес. Ден на активно отношение към живота, помагайки на други хора. Хубаво е да слушате релаксираща музика, но да не е силна. Тя въздейства активно върху енергийните центрове. Спазми от съвременната музика обикновено се усещат в долните чакри в Муладхара. Религиозната и класическата музика почиства и отваря чакрите Анахата и Вишудха.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, пиянството, да пребивавате дълго време в сънено състояние. Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Диета – Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Добре е сега да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки – Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Сънищата – Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Днес е 20 слънчев ден – Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се работи със земята. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори, по-малко разговаряйте.

Ивелина Пенчева, novini.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!