img

Директорката на психиатрията в Курило за Викторио: Потресена съм от тази изродщина!

/
/
/
364 Views

Бях потресена от тази изродщина, която се случи в “Надежда”. Не мога да проумея как ще убиеш съпругата и детето си. За пореден път се учудих как в България хората озверяват, когато им се налага да се разделят. В България явно не можем да общуваме. Това каза пред камерата на bTV д-р Цветослва Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница “Св. Иван Рилски”.

Тя коментира двойното убийство в “Надежда”, при който мъж уби жена си и 1-годишното си дете.

“Можем да спекулираме дали този човек е проявявал и друг път агресия. Експертизите ще покажат това. По-страшното е, че този човек е имал законно притежавано оръжие. Системата за издаване на разрешително за оръжие в психологическата си част е неработеща и остаряла.

Ние не можем с един преглед да установим дали даден човек има психически проблеми. Трябва да се въведе система от тестове. И при нея няма гаранция, но поне едно 30% от притежаващите сега оръжие няма да имат такова. Страшното е, че в България всеки раздава правосъдие на улицата, както намери за добре. Хората в България не могат да общуват и да се разделят нормално. Мъжете посягат и бият жените, а жените отчуждават децата. От цялата тази ситуация страдат най-много децата”, категорична беше д-р Михайлова.

Директорката на психиатрията в Курило за Викторио: Потресена съм от тази изродщина!

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!