img

Димитър Баненкин: Не знаех за съществуването на сина си цели 31 години

/
/
/
427 Views

Признах сина си и му дадох името си – разказва актьорът, научи trg.

В продължение на 20 години ресторантьорството беше основният бизнес на Димитър Баненкин, но това не си личи от филмографията му – заглавията там са доста като при човек, практикувал без прекъсване актьорската професия – пише в. „Уикенд“. Името му е във финалните надписи на сериалите „Под прикритие“, „Недадените“ и „Скъпи наследници“, а сме го гледали и в продукции за голям екран като „Дамасцена“ и „Посоки“.

Тази пролет пък талантливият пазарджиклия ни забавлява всеки петък с комедийната поредица на Нова тв „Ол инклузив, в която изпълнява ролята на измамник, който прекарва лятната си почивка за чужда сметка.

Актьорът припознал сина си цели 31 години от раждането му.

„Преди извънредните мерки с Иван се чувахме и виждахме често. Той живее в София с приятелката си“ – разказва в интервю за „Уикенд“ Димитър Баненкин.

„Признах го, дадох му името си. Когато разбрах за съществуването му, се почувствах приятно изненадан. Винаги съм искал син и дъщеря (бел. ред. актьорът има дъщеря). Имахме връзка с майка му във ВИТИЗ, след това тя се омъжи. През цялото време е мислила, че Иван е дете на съпруга й.

Виждайки ме преди 3-4 години по телевизията, нещо я накарало да се замисли, че синът й може да е от мен. Направихме ДНК тест, който доказва, че Иван е моя плът и кръв“ – разказва в интервюто Димитър Баненкин.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook