img

Дидо от Д2 и жена му заведоха 4-годишното бебе на първо море – вижте малкия бонбон (Снимки)

/
/
/
616 Views

Той е един от най-“пресните” татковци у нас. Вокалистът на култовата банда Д2 , Деан Каменов-Дидо , е примерен баща на момченце, което се роди в края на месец април.

Малкият Дейвид е  първо дете за музиканта, а за любимата му – второ, тъй като тя има син от първия си брак.

Въпреки, че е едва на 4 месеца, малкият Дейвид вече откри плясъка на вълните, защото мама и тати го заведоха на първото му море .

Двамата родители се редуват пред фотографския обектив кой да държи на ръце Дейвид на фона на лазурния плаж и разбиващите се в него вълни, запечатвайки различни мигове от ваканцията им.

Дидо Д2 син

Дидо и Юлия се срещат за първи път през 2014-та година. Тогава тя отива с майка си на концерта група „Aerosmith“ на стадион „Локомотив“, на който „D2“ са подгряващата банда. Именно майка й насочва нейното внимание към българския музикант, казвайки й, че това е нейният съпруг. Тя съветва дъщеря си да намери профила на вокалиста в мрежата и да му пише.

Точно така впоследствие прави Юлия. И макар двамата да са обвързани по това време, само седмица след запознанството си прекратяват връзките си и заживяват заедно.

Юлия Кулиш син

Две години по-късно те сключиха брак в живописния Стар град на Несебър, пред очите единствено на най-близките си хора, предават от life.dir.bg.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook