img

Диана Найденова е пак в ефир

/
/
/
165 Views
loading...

Диана Найденова все още няма ярки постижения в ТВ „Европа“, видя trg.

Диана Найденова, която бе зарязала журналистиката и стана продавачка на бутикови свещи и ароматизатори в свое малко магазинче, отново се завърна на екран – пише в. „Уикенд“. От няколко месеца пухкавата дама се изявява в ефира на открито симпатизиращата на управляващите телевизия „Европа“. Журналистката води сутрешния блок в почивните дни, но изявите ѝ остават незабелязани за широката публика, тъй като голямата звезда на медията е друга – Георги Коритаров, отбелязва изданието.

Диана Найденова все още няма ярки постижения в тв „Европа“ и според колегите й значително е свалила гарда. Тя изобщо не страдала от характерната за повечето водещи звездомания. Журналистката бе лице на Нова тв, но си тръгна след конфликт с бившата шефка на новините в медията Дарина Сарелска. Преди това бе точно една седмица в ефира на „Всяка неделя“, но бе прокудена от взискателния Кеворк Кеворкян..

След като телевизията се оказа разочарование за нея, журналистката си даде почивка и отвори свое малко магазинче за ръчно направени свещи и ароматизатори в центъра на София. Тя продаваше стоките си лично и консултираше клиентите си за това кой аромат е подходящият за тях. Явно обаче бутикът е фалирал и днес Диана Найденова отново се впуска в по-малко древния репортерски занаят.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук
Диана Найденова е пак в ефир
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!