img

Диана Димитрова: Срам ме е, общество с ампутирани крака няма място в Шенген и в ЕС

/
/
/
243 Views

Въпреки заявения отказ от повече коментари по темата актрисата Диана Димитрова, която в края на ноември сподели, че преди пет години по време на работа е станала жертва на насилие, продължава борбата си с негативните коментари срещу нея в профила й във фейсбук.

Освен подкрепа и утеха, тя сподели, че получава много омраза, обиди и заплахи.

„Тази сутрин разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години. Искам да ви задам един въпрос. Според вас нормално ли е след толкова… симпатична новина, която споделих на моята приятелка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в това време болните хора под публикацията да продължават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които дори ги нямам още. Пожелания най-вече от женски пол!

И бяха шокирани защо съм ги изтрила?! Аз съм в шок“, посочи Димитрова.

Преди дни актрисата се е похвалила, че световноизвестен режисьор я следва в новия й Инстаграм, но вместо поздравления, е получила огромна доза негативизъм.

„Пожеланията на база какво са мили пациенти? Жълта медия и клевети? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база?

През изминалата седмица бях определена като политическа пионка, кур*а, психично болна, циркаджийка, педофил, разбивачка на семейства и още една торба лъжи“, написа Диана Димитрова в гневен пост в социалните мрежи.

„Болните хора нямат място в моята лична страница. Онези пожелания ще оставя в старите публикации, защото са лакмус на обществото ни, но да, ще ви трия и блокирам вече, защото не сте достойни за присъствате в моята страница, където говоря за изкуство.

Общество с ампутирани крака няма как да стигне до нормалните ценности, като емпатия, няма как дори да се докосне до нюансите на емпатията. Това общество няма място не само в Шенген, няма място и в Европейския съюз. Срам ме е“, посочи още актрисата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook