img

Деян Донков: Не знаех дали синът ми ще умре или ще оживее!

/
/
/
744 Views

 

Деян Донков не е имал много лесен живот дотук, научи trg.

Звездата на Народния театър Деян Донков е един от най-желаните мъже в родното българско съвремие, но от години сърцето му е в плен на колежката му Радина Кърджилова. Двамата имат син на име Христо и през следващата година официално ще станат семейство.

Решили са да вдигнат сватба, най-важното обаче било, че ще се врекат във вярност и пред Бога. Предложението дошло, след като Донков подарил пръстен уникат на любимата си. Той представлява копие и едно сърце, изработено от планински кристали, което да я пази, писа „Телеграф“.

Деян и Радина Кърджилова мечтаят да си имат още едно дете и то момиченце. Донков има син и от предишната си жена – Анастасия Ингилизова. Деян – младши бил много добър батко на 3-годишния Христо и дори се грижел за него, когато Радина имала творчески ангажименти.

Обещал да се грижи и за още едно бебе, стига да стане батко отново. Именно първородният му син е причината Деян толкова млад да побелее. Докато сменял памперсите на бебето, видял, че едното му краче е по-дебело от другото. Лекарите започнали да се чудят и маят какво се случва:

„И така – два месеца беше на венозни антибиотици, не знаехме дали ще умре, дали ще оживее, дали ще му отрежат крака. Аз всяка вечер се приспивах с бутилка вино или каквото има подръка. Брутална история. Чудото стана, след като се запознах с отец Николай, свещеник от Руската църква. Той успокои душите ни с думите, че всъщност ние нищо не решаваме, а можем само да се молим. Даде ми светена вода от река Йордан, даде ми правомощия аз да го кръстя, макар да съм му баща. На следващия ден най-накрая дойдоха добрите новини. Тогава покрай тази случка отведнъж почнах да побелявам, от тревогата“, разказва Деян.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook