img

Девет от най-често срещаните сънища и какво означават

/
/
/
576 Views

Много хора вярват, че сънищата не са просто образи, произведени от собствената ни психика, а по-скоро мост, който свързва подсъзнанието със съзнанието, припомня trg

В зависимост от собственото ни благосъстояние, ниво на стрес, умора и дори какво сме яли за вечеря, подсъзнанието ни поднася различни теми, които възпроизвеждаме под една или друга форма по време на сън.

Какво означават обаче някои от най-често повтарящите се сцени, за които хората споделят и повод ли са те за тревога?

Падане

Ако падате насън, вероятно изпитвате някакво безпокойство в реалния живот поради загуба на контрол. Или сте преминали през някои големи промени, които ви карат да се чувствате безпомощни. Но това може да бъде и за добро – показва вашия свободен дух и липса на какъвто и да е страх.

Преследване

Сънищата с преследване са сред най-неприятните. В зависимост от кого бягате, подобни сънища могат да означават няколко неща: бягате от някои проблеми; преследвани сте от страхове и желания, както и страст. Опитайте се да запомните от кого или от какво бягате, и значението на съня ще се разкрие.

Голи на публично място

Да си гол на публично място не е нещо, което никой би искал в реалния живот, но това е сред най-често срещаните сънища, които хората имат.

Темата е тясно свързана с това да не можете да изразите себе си и да се страхувате, че хората ще разберат за всички онези несъвършенства, които имате. Ако видите някого, когото познавате в подобна ситуация – това означава, че се притеснявате да не го изложите по някакъв начин.

Изпит/ тест

Изпитите и тестовете са сред онези стресови ситуации, които продължават да ви преследват дори в сънищата. Това може да означава, че се страхувате от провал, а ако в съня си сте неподготвен за изпита, може да означава, че не сте подготвени за предизвикателствата и трудностите на реалния живот.

Летене

Летенето насън може да означава различни неща, в зависимост от вашите емоции. През повечето време това са сънища, свързани с вълнуващо преживяване, което никога не можете да имате в реалния живот. Такива сънища обикновено означават свобода и независимост, които чувстваме, но те също могат да бъдат и знак, че се опитвате да избягате от нещо в живота си.

Падане на зъбите

Сънищата със загуба на зъби имат различни значения. Това може да е знак, че сте безсилни в ежедневието си, но и означава загуба на доверие, а в някои случаи може да показва развалена връзка.

Вода

Да сънувате голям водоизточник не е нито добро, нито лошо. Водата представлява вашето емоционално състояние, така че в зависимост от това, което виждате, можете да правите изводи за собственото си благополучие.

Бистрата вода символизира спокойствие, докато бурна или мътна вода показва, че се давим в емоциите си и нямаме контрол над тях.

Изневяра

Ако сънувате, че вашият партньор е неверен към вас, това е сигурен знак, че не сте сигурни в отношенията си. Вашите съмнения се превръщат в сценарии за съня, подхранвани от липсата на доверие и лоша комуникация.

Ако имате такива сънища, време е да разгледате по-отблизо отношенията си и да видите дали искрата все още е там.

Нова стая

Ако случайно откриете някоя нова, неизползвана стая, това е добре, защото сте осъзнали нещо или сте се доближили до разбирането на нещо много важно за себе си. Бялата стая е като чист бял лист, което показва, че сте готови да започнете наново или поне да опитате някои нови неща.

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook