Красотата е нещо субективно – критериите за красиво са се изменяли неведнъж през годините. Но красотата на момиченцето, за което ще ви разкажем днес, е толкова поразяваща, че няма човек, който да не е запленен от нея.

Най-интересното е, че детенцето е от смесен брак между европейка и афроамериканец, от където именно идват и екзотичните му черти.

На 11 февруари 2015 година Майкъл Бенет и съпругата му Кати посрещат щастието си на бял свят. Интересното е, че дъщеря им Кайа Роуз е продукт на две раси и е… невероятно красива!

Кая роуз раждане

Майката на Кая е бяла, а баща й е афроамериканец. Малкото момиченце взима най-красивите черти на родителите си и се превръща в истинска красавица.

красиво момиченце

Обикновено децата взимат повече черти от единия си родител, но Кая определено е успяла да съчетае най-доброто и от двамата.

невероятно красиво дете

Малкият ангел е наследил сините очи на майка си и къдравия ген на баща си. Кожата й не е съвсем бяла, а косата й е перлено руса. Това съчетание е изключително екзотично и прави малкaта Кайа много интересна.

красиво мулатче

Кати редовно качва снимки с дъщеря си, а след като вижда реакциите на последователите й, прави и собствен профил на Кая, който събира хиляди последователи за отрицателно време.

невероятната Кая Роуз

Кая вече е привлечена от редица модни брандове, а феновете й са сигурни, че ще бъде изключително успешен модел.

русо мулатче

невероятно красиво момиченце

къдраво момиченце