img

Деси Радева показа интересна СНИМКА и заговори за фанатиците!

/
/
/
547 Views

„Благодаря на Съдбата за това! Светъл път на душата на този велик писател!“, това написа преди часове съпругата на президента Румен Радев в личния си фейсбук профил.

„Чувството за хумор е чудесно лекарство. Не съм срещал фанатик с чувство за хумор, нито пък съм виждал човек с чувство за хумор да стане фанатик, освен ако по някаква причина го е загубил. Фанатиците по правило са саркастични, някои от тях имат остър език, но не и чувство за хумор.

Хуморът задължително включва способността да се смееш на себе си. Хуморът предполага релативизъм, способност да се погледнеш отстрани и да се видиш такъв, какъвто те виждат другите, възможност да проумееш, че колкото и да си прав и безгрешен, животът има и една смешна страна.

Ако можех да компресирам чувството за хумор в малки капсули и да накарам цялото население на Земята да изпие по едно…“, из „Как да излекуваме фанатик“, написа още Десислава Радева.

Освен това Г-жа Радева сподели и снимка от книгата „История за любов и мрак“ на Амос Оз, която е надписана специално от автора за президента и съпругата му.

Деси Радева показа интересна СНИМКА и заговори за фанатиците
 

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook