img

Десетки българи се хванаха на хоро в морето и разбуниха мрежата (видео)

/
/
/
357 Views

Пловдивчанка остана възхитена от онова, което видя днес на Българското Черноморие, видя Trg.bg.

„Прекрасни млади момичета и момчета, носещи българския дух в себе си“. Така жената лаконично коментира видяното.

Кадрите са направени на плаж „Каваци“ буквално преди няколко минути. За да се насладите изцяло на случката – изгледайте прикаченото видео, както и галерията със снимки от събитието.

Коментарите след това видео обаче са доста разнопосочни. Едни одобряват изпълнението, други пък го определят като селска постъпка. От ТРГ ви представяме част от мненията на хората в мрежата:

Абе КОМЕНТИРАЩИ ПОДОБИЯ НА АМЕБИИИИ….гледайте дъното,пийте топла БИРА В дупките на ХАСВАЛТА …ХОРАТА ДОКАТО СИ ПРАВИМ КУПОН И НИ Е ВЕСЕЛО МИШЧИЦИ ЗАВИСТЛИВИ ХАХАХАХА

Ганьо и Ганки говедата прости ,хора играят . Няма про проста държава от Булгаристан кенеф

С какви глупости се занимават българите…..Светът се тресе,а те…..Българите са свършили като нация и като държава.,….

Прекрасно. Тропваш едно хоро и всичко останало изчезва. Асфалта като г*з между Китен и Приморско, мръсотията, гнусната музика консумирана от същите тия, тръните, отвратителените храна и гостоприемство на осраното море… Чудничко. Тая клета държава има хубав фолклор, но за жалост и основно дебили за население!

Наистина е гавра. С голите си г*пее играят хоро. Трагично…

Мое мнение, жалко но това е бъдещето на България. Незнам на какво се възхищавате. Това са деца от Старозагорския лагер. Бяхме на плажа до около 13 часа. Видяхме ги честно казано псувах, въртяха се гюбеци на люта чалга. Жалко, дано по-малко деца са като тези, които аз видях. Маанета на плажа и поставена.

Разплаках се,браво на тези деца! Ще я има България, щом има такива хора!

Щом не забравяме корените си, добре. Нашата земя е специална, нашият фолклор също

О , да и аз плаках много , ама след хорото , когато пуснаха чалгата и всички ученици от лагера пяха в един глас все едно беше предварително заучена в час по пеене и музика а спасителката друсаше гьобеци от брега и ги поощряваше. Бате Бойко няма за какво да се притеснява матряла за следващите 12г. управление е осигурен. П.С. даже накрая повърнах. УЖАС.

Източник: Пловдив 24

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook