img

Дейвид Бекъм заряза Виктория: Повече няма да й плащам дълговете!

/
/
/
954 Views

Дейвид Бекъм зарязва съпругата си, не иска да й плаща дълговете, разбра trg.

Дейвид Бекъм напуска кораба. Футболистът заяви, че се оттегля от бизнес империята на съпругата си Виктория, след като за 2018 година тя генерира 10 милиона лири загуби. Семейството остава заедно, но футболистът е категоричен, че повече няма да се ангажира с проблемния бизнес на съпругата си. Особено след като му струва над 10 милиона през тази година, за да изглежда стабилен.

„Дейвид обожава Виктория, но няма повече да финансира бизнеса й. Той е категоричен, че тя ще трябва да се справя сама с всички предизвикателства. За миналата година тя му струваше цяло състояние. Той не го направи на въпрос и вложи в модните й магазини над 10 милиона лири, но тази вече няма да го направи. И от 2019 тя ще трябва да се справя сама“, разкриват бивши служители.

В опит да задържи положението, Виктория е успяла да привлече външни инвеститори, които искат да вложат близо 30 милиона лири в начинанията й. „Дейвид се гордее с нея. Тя се справи със ситуацията напълно сама. И не крие, че му е олекнало сега, когато тя няма нужда от неговата финансова подкрепа“, твърдят близки до двойката.

Иначе футболистът сам е реализирал печалби от над 20 милиона лири от своя собствен бизнес. При все това той не смята да включва и съпругата си в начинанието, след като разделиха бизнес проектите си. Вместо това се опитва да изкупи акциите си от мениджъра си Сам Фулър, за да придобие пълен контрол върху фирмата си.

Що се отнася до Виктория, двамата не правят драма от факта, че мъжът й няма да финансира бизнесът й. Бившата певица е категорична, че след съкращенията и намаленията, които организира ще реализира големи печалби. От друга страна, дори най-върлите й последователи твърдят, че ако не смъкне цените и тази година няма да има особени печалби.
razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook