img

Дъщерята на жертвите от Негован искала да ги погребе в Нигерия

/
/
/
513 Views

Дъщерята на убитите Йордан и Марияна Атанасови – Жанилина, е искала да отнесе останките им в любимата Нигерия, където баща й бе дългогодишен треньор по борба, научи ТРГ

 Жанилина Каган, която от години също живее в столицата Лагос, ще се върне там само с кучето на убитите си родители – белият лабрадор, който килърите Пламен Шляпашки и Георги Нанков единствен пощадиха.

По наша информация красивата дама вече обяснила на трите си деца, родени в африканската страна, че баба и дядо вече са звездички на небето и през сълзи вече запазила полета си обратно. Тленните останки на Атанасови все още се намират в Съдебна медицина за множество експертизи и събиране на доказателства срещу убийците им, които съдът въдвори в ареста с постоянна мярка за неотклонение.

Жанилина Атанасова-Каган е невролог.

Практикувала е у нас в първите години след завършването си от Медицинския университет, но скоро след това се мести в Лагос при баща си. Там се запознава и със съпруга си, от когото има три деца – Рони, Дорин и Дана. В нигерийската столица тя е зам.-директор на американското училище и е дълбоко уважавана фигура, какъвто е бил и баща й – тренирал едни от най-известните световни шампиони и олимпийци в света по борба.

До момента никой от близките на Шляпашки и Нанков не е отишъл на свиждане.

Роднините на килърите не пожелаха да присъстват и на гледането на мерките им. А съпругата на сочения за инициатор на жестокото престъпление Шляпашки Нина Славова се е открекла от него и не желаела дори да го чуе. За сметка на това демонстрира пълен непукизъм за случилото се и непрекъснато залива социалната мрежа фейсбук с любимите си сръбски турбофолк хитове и „мъдри“ мисли и афоризми от световни автори.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook