img

Дъщерята на Митьо Очите протестира срещу Гешев

/
/
/
460 Views

Ние сме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, каза Станислава, която му роди внучка, но той все още не я е видял, научи ТРГ.

Дъщерята на Димитър Желязков Очите – Станислава бе в първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, проведен вчера пред Съдебната палата в София, пише Lupa.bg, които публикуват и снимка на Станислава Желязкова в близък план. Тя е обяснила пред медиите, че е против Гешев, защото „хора като него ни „нагласят”.

„Тук сме, за да протестираме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, в случая. Видяхте как на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е абсолютно нескопосан. И много се надявам да възтържествува справедливостта“, заявява Станислава. По информация на Флагман от Бургаска област на жълтите павета е пристигнал препълнен автобус с протестиращи срещу спецпрокурора, очертаващ се като бъдещ главен прокурор

Сред останалите атрактивни участници в „бунта” срещу Иван Гешев бе и бившата съпруга на скандалният бивш кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков.

Цветелина Нелова бе начело на петдесетина души от селото. Бившият й съпруг в момента е под домашен арест заради обвинение, че е предвождал банда за рекет, лихварство и палежи.

„Протестираме против своеволията на прокуратурата. Цялото ми семейство сме потърпевши вече доста години специално от специализираната прокуратура и от Иван Гешев. Затова протестираме срещу неговия избор за главен прокурор”, обясни галиченката. Свитата й включваше предимно роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев.

flagman

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook