img

Дъщерята на Мая Манолова със срязано ухо в побой

/
/
/
612 Views

Дъщерята на Мая Манолова има богата банкетна култура и е добре познато лице за собствениците на нощни зведения в София и родния на фамилията Кюстендил, узна ТРГ.

Към днешна дата Ралица е вече майка, но хора от обкръжението й издават, че преди време била абонирана за най-актуалните нощни клубове.

Докато била все още несемейна, наследничката на омбудсманката вършеела по дискотеките и понякога се оказвала в епицентъра на грозни пиянски скандали. През 2009 г. щерката на Манолова пострада при масово меле, състояло се в кюстендилска чалготека, писа „Ретро“.

Епичният бой, за който все още се носят легенди в Града на черешите, бил предизвикан от прочутата в района ромска фамилия Гольовци, които се спречкали с друга купонясваща в същото заведение компания.

По време на размяната на ритници и крошета Ралица била замерена със стъклена чаша по главата. Изведнъж тя усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения й слухов орган била обляла пода на нощното заведение.

Веднага са я закарали в болница, а от травмата се възстановила за няколко месеца. Извършителят така и не бил хванат.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook