img

Дъщерята на Илия Павлов се сгоди за ученическата си любов

/
/
/
421 Views

Дъщерята на Дарина Павлова и Илия Павлов се сгоди, научи trg.

Красивата Пипа, както я наричат близките, даде сърцето си на мистериозен млад мъж с инициали Д.В. Гранадос, който точно като нея е йога и живее в „сърцето на природата”, както самата Пипа отбеляза в мрежата.

„С този човек се запознахме преди доста време. Целунахме се в седми клас и след това дългата ни история се случи. Накратко, той избра най-добрата ми приятелка пред мен и ми разби сърцето. Тогава наистина мислех, че това е така. След това обаче звездите ни си пресякоха благодарение на средното училище и от най-добрия ми приятел стана моят любим.

Днес двамата се учим как се живее с любов. Нашата годишнина е днес. Мисля, че съм го обичала и така ще е всеки ден от деня в който се срещнахме“.

Дъщерята на Илия Павлов се сгоди

С това признание и пръстен на ръката, Паола потвърди слуха, който от началото на годината витае с пълна сила. Близките и споделиха веднага след Нова година, че се очакват и тя да помисли за бебе.

Красавицата още няма 30 години, но преди година се пребори с едно от най-сложните и тежки заболявания ендометриоза. Момичето се справи бори с проблема в Щатите, пише „България Днес”.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook