img

Дами, задава се Световното по футбол! Ето практичен наръчник как да го преживеете по-леко

/
/
/
199 Views

Гол, топка, корнер, дузпа, врата, греда, съдия! Ето тези думички ще чуваме все по-често след днешния ден, когато започва кое? Световното по футбол! Както мъдрецът е казал – една жена и добре да живее, на всеки 4 години идва световното. О, жени, треперете, затваряйте се в кухните и си запушвайте ушите, защото денят на страшния съд иде…

И какво друго ще ви остане на вас тогава, освен да избягате на село и да прекопаете градината 53 пъти. Или пък да излизате по баровете с приятелки и да пиянствате до насита – то джин и тоник, то апероли, то мохито… лято е, отпусни му края!

Може да започнеш да плетеш и вълнените чорапи за зимата, че ей го на, сега се е изтърколило лятото и ще започнат студовете. Друга чудесна алтернатива е да отидеш на Слънчака по женски, само се оглеждайте за Валери Симеонов и не вдигайте много шум.

Изобщо плюй си на петите дойде ли 14-ти, защото в противен случай си обречена да правиш салати до припадък, на носиш студени бири, да наливаш ракии, да се примириш, че в хола ти постоянно ще присъстват няколко коча, които крещят срещу телевизора или крещят на теб, ако случайно застанеш пред телевизора.

Приготви се да бъдеш по-тиха от водата и по-ниска от тревата, никога не питай какво е това “засада”, не изричай в никакъв, ама в НИКАКЪВ случай фразата “Спокойно де, това е само някаква си игра”.

Шегувам се, шегувам се… Реално световното изобщо не е края на света и е време да го разберем, нали сме готини мацки. Просто се остави на вълнението да завладее поне малко и теб, макар и България да не е участвала на Световно първенство по футбол от има няма 20 години.

Избери си отбор, който да подкрепяш от началото до края – дали ще е заради някой симпатичен футболист в него или защото просто харесваш държавата, няма значение. Отвори си една студена бира, седни до твоя човек и неговите кочове на дивана (те са добри момчета), хапни си чипс или си направете барбекю, разпусни с един мач след дългия работен ден и ще видиш как всъщност е готино, когато светът е футбол! А и няма нищо по-хубаво от това да си покрещиш срещу телевизора – ехоо, безплатна терапия на нервите.

Така че, зареждай хладилника с бира, палете барбекюто и се насладете на Световното заедно с половинката – все пак е само веднъж на 4 години. През останалото време винаги можеш да го накараш да гледате “Тетрадката” отново.

Източник: edna.bg

.

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!