img

Д-р Панайотов от първа линия: Затвор за всички, които твърдят, че COVID убива!!

/
/
/
3265 Views

„Писнало ми е. Темата ми е писнала. Глупостите са ми писнали. Писнало ми е. Но край няма. Пак ограничения, пак маски, всеки ден манипулиране по медиите. Това не е медицина. Много, много пари усвояват.“

Коментира политиката на съгражданинът си от Дупница, настоящият министър на здравеопазването Стойчо Кацаров бившият кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов. От десетилетие Панайотов работи като лекар в Спешен център- гр. Рила, припомня ТРГ.

„Работя точно на първа линия. На първа линия, където личните лекари отказват да преглеждат суспектните за китайския вирус, но ние не отказваме. Това, което става е отвратително. Ето защо, диагностиката (установяването, че пациента страда точно от този вирус) е Пунта Мара.

Включително и ползвания основен тест (дава 30 процента фалшиви позитивни резултати и 30 процента фалшиви отрицателни. Използването му е отречено официално в САЩ.)

От това следва, че официалните ежедневни справки – толкова изследвани, толкова заразени, са Пунта Мара.

Това означава, че никой не знае колко са заразени от ковид, колко от грип, колко от парагрип и т. н. (Две години няма нито един обявен с грип??). Есента, както се е случвало и случва стотици години, ще дойдат другите, сезонни, аерозоли вирусни инфекции. А те ще продължат всичко да преписват на ковид. Това не е медицина. Много пари влизат в различни джобове. Това беше едната Пунта Мара – фалшивото обявяване на ковид.

Другата Пунта Мара – всеки ден обявяват – толкова починали от ковид.

Уважаеми, всеки ден в България умират средно 300-400 човека. Всеки божи ден. Огромната част от тях от сериозни, хронични заболявания. Една много малка част от тях, умират от насилствена смърт. Съобщенията за смърт се издават въз основа на КЛИНИЧНАТА ДИАГНОЗА. В НЕЯ НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНСКАТА, ВАЛИДНА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА. ПОВТАРЯМ. В СЪОБЩЕНИЕТО НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ДОВЕЛА ДО СМЪРТ СЕ ПИШЕ ЕДИНСТВЕНО ОТ ПАТОАНАТОМИТЕ, ПАТОЛОЗИТЕ, КОИТО СЛЕД СМЪРТТА ИЗСЛЕДВАТ ТЯЛОТО НА ТЪКАННО, КЛЕТЪЧНО И СУБКЛЕТЪЧНО НИВО. САМО ТЕ ИМАТ ПРАВОТО И ЗНАНИЕТО ЗА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА.В БЪЛГАРИЯ, ПАТОЛОЗИТЕ УСТАНОВЯВАТ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА САМО ПРИ НАСИЛСТВЕНА СМЪРТ И/ИЛИ ПО ИСКАНЕ НА СЪДА. В РЕЗЮМЕ. ЕЖЕДНЕВНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ ЗА СМЪРТ ОТ КОВИД СА ГРУБА ЛЪЖА, МАНИПУЛАЦИЯ. ЗАСЛУЖАВАТ ЗАТВОР ЗА ТОВА.

Спирам, стана много дълго. Няма да пиша за ваксините, за маските и подобни. Ето едно конкретно мое предложение:

Подготвят отново да затворят училищата. Предвид многото Пунта Мари. Предвид многото несъгласия на родители. Двете министерства да предложат в едно училище следното. Децата на родители, които не приемат тези ограничения се обособяват в един клас, за който няма да има никакви допълнителни ограничения.

Но училищните власти ще осигурят базисните хигиенни изисквания – проветряване, стаята и коридорите, няколко ултравиолетови лампи в стаята, добре поддържани тоалетни с топла вода, сапун и санитарна хартия. Резултатът. Твърдо убеден съм, че нищо няма да стане. И да. Ако някое дете се разкиха, не означава че го е хванал ковид.“- уточнява легендарният политик Панчо Панайотов.

Източник: 4 власт

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook