img

Чудодейната рецепта на проф. Генчо Начев за желязно сърце

/
/
/
998 Views

Над 60% от българите умират от сърдечносъдови заболявания, сочи статистика, оповестена от Дружеството на кардиолозите в България.

80% от инфарктите могат да бъдат предотвратени при добра профилактика и лечение. Традиционно се казва, че две трети от смъртните случаи в България се дължат на сърдечносъдови заболявания, т.е. около 60-65 хиляди смъртни случая. Горе-долу подобен е процентът в цял свят, разбра ТРГ. Това е глобален проблем. Идеята, че могат да бъдат намалени с 20% до 2020 г., е задача, която си поставят много дружества.

Всяка смърт от сърдечносъдови заболявания преди 65-годишна възраст е преждевременна, т.е. тя е можело да бъде предотвратена.

Изтъкнатият и уважаван български сърдечен хирург проф. Генчо Начев предписва на своите пациенти рецепта от народната медицина, с която могат да избегнат операции и сърдечни проблеми. Тази рецепта проф. Начев научил от свой колега от клиниката в Бад Ойнхаузен. Винаги я препоръчвал, за да помогне на своите пациенти, които имат проблеми със сърцето, защото е наясно, че никоя външна интервенция в човешкото тяло не е желателна.

Приложението на рецептата на проф. Начев е при следните патологии:

Когато имате втвърдяване на кръвоносните съдове вследствие на старост или на висок холестерол; когато в кръвоносните съдове, които влизат и излизат от сърцето, се е образувала и натрупала шлака. В този случай през тях не може да протича онова количество кръв, което е необходимо. Подобна патология води след себе си и други здравословни проблеми и увреждания на сърцето.

За да се позволи на кръвта да циркулира нормално, в кръвоносните съдове трябва да се сложи подходящ стент, който да ги разшири – да се извърши коронарография от инвазивната кардиология. Целебната рецепта обаче гарантирано предотвратява оперативната намеса.

Необходимите съставки за нея са 5 лимона и 30 обелени скилидки чесън.

Първо измивате лимоните и ги режете на малки парченца заедно с корите, като махате семките. Големите скилидки чесън можете да нарежете на по 2 или 3 части. Смилате ги на каша в блендера и ги заливате с 1 литър студена вода. Слагате на котлона и държите съда върху него до първото им завиране. Отнемате и оставяте сместа да изстине. Прецеждате през фина цедка или през марля. Наливате в стъклен буркан с винт и съхранявате в хладилника. Приемът на лекарството се извършва два пъти. Преди хранене на обяд и преди вечеря изпивате по 1 малка чашка за ракия.

Не хапвате храна 20 до 30 минути след това, за да може лекарството да въздейства върху организма, и след това се храните. Приемате по този начин 3 седмици. Лекарството най-вероятно няма да ви стигне, затова ще се наложи да приготвяте нова доза всеки път, когато го изразходите. Правете 8 дни почивка и отново започнете прием в продължение максимум на 3 седмици. Ако искате да направите следващ курс на лечение, трябва да изчакате до следващата година.

Как всъщност работи илачът?

Проф. Начев обяснява, че той въздейства върху натрупаната шлака в кръвоносните съдове, като я разгражда. Когато тя бъде премахната, нормалното количество кръв започва да циркулира и по този начин много по-бързо до клетките достигат кислород и хранителни вещества, а отпадните продукти излизат. Освен това кръвоносните съдове, които са били втвърдени, започват да стават все по-еластични, а тяхната еластичност е благоприятна и за циркулацията на кръвта.

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!