img

ЧУДНА – жива икона на Пресвета Богородица, която диша, има пулс и реагира на светлината!

/
/
/
1759 Views

Учените откриха жива икона на Божията Майка, разбра ТРГ

Учените от НАСА попаднаха на чудна находка. Жива икона на Пресвета Богородица. Тя е като живо човешко същество. Иконата е с телесна температура като при човешкото тяло.

Експертите останали удивени, че иконата излъчва човешка телесна температура: 36,6 градуса по Целзий. Но с това не се свършвали изумителните факти на светото изображение на майката на Исус Христос.

Прекрасното изображение на образа на Майка Божия имало и пулс. Той бил сто и петнадесет удара в минута. Такъв е пулсът на плода в утробата на майката.

Най-сензационното откритие за иконата е това, че зеницата на очите й реагира на светлината. То намалява изображението си, щом към нея се приближат прожекторите.

Иконата на Дева Мария реагира точно така, както мигат и очите на живите хора.

Според местните иконата на Дева Мария от Гуадалупе, която са изследвали учените, има невероятни качества и върши чудеса.

Температурата на платното, върху което е изобразен образа на светата майка има температура на жив организъм.

И с това чудесата на свършват. Иконата е изобразена в такива цветове, които не са познати на Земята.

Цветовете не са от минерален, животински или естествен произход. Тях ги няма изобщо на планетата, категорични са иконописците. Чудатостите на иконата не са разгадани и досега. Иконата на Дева Мария от Гуадалупе е сред най-известните и почитани в Латинска Америка.

Уникалното църковно изображение е признато от католическата църква като чудотворна. Според данните иконата на майката на Исус Христос е рисувана през 1531 година.

Източник: Опознай България

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook