img

Човек на Баневи: Той ми заповяда да му преведа 1,5 млн. лв., защото искал да си купи кола, а работниците бяха без заплати половин година!

/
/
/
916 Views

Мария Николова, юрист по професия, работила за семейство Баневи от 2008 година, разказа отблизо за бизнеса им, в сутрешния блок на Нова тв.

Тя е работила първо по случая с предприятието Полимери. Към онзи момент дружеството е имало шанс да бъде работещо, след търговския план на Баневи, това дружество вече е нямало шанс, заяви тя, цитирана от новини.бг.

Полимери беше изключително предприятие. Те завариха едно работещо предприятие. През 2009 година стана ясно, че те нямат намерение да развиват това предприятие, каза тя.

По думите й на работниците им давали аванс от 50 лв., с обещания, че ще им бъдат платени заплатите. Със събраните пари, Николай Банев си купил кола, след като поискал да му бъдат преведени по личната сметка. Много такива преводи са правени по личните сметки, каза тя.
Полимери беше оставено без никакви приходи. И двамата взимаха управленски решения, каза бившата служителка.

Банев се появявал с 10 човека охрана. Обикновеният работник не е можело да говори с него, разказа тя.
Цинично е тези хора да се направят на жертви, заяви Мария Николова, която е решила на напусне работата при Баневи след личен инцидент, който в момента се разследва.

Източник: petel.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook