img

Читател: Сагата с бездомниците в клонове на банки продължава!

/
/
/
381 Views

Читател на Varna24.bg изпрати пореден сигнал за това, че сагата с бездомниците, които ползват банкови офиси за подслон, продължава.

Публикуваме информацията, изпратена до медията ни, без редакторска намеса:

„Днес рано сутринта отидох да внеса парички защото имах да извършвам спешен превод, за мое голямо учудване отново намерих клошар вътре. Хем този път вратата беше заключена, някакви мерки са били взети, но очевидно не достатъчни.

Бездомници ДСККлошарят този път е друг, явно информацията се предава между тях и се редуват да спят там. Пак спеше до банкомата. Едвам успях да ползвам АТМ-ма без да го стъпча.

Миризмата този път беше ДВОЙНО по-непоносима. Направо ми се насълзиха очите. Ако не вярвате, отидете сутринта и влезте – ще усетите миризмата на някаква разложена мърша, фекална материя, и урина.

Проблем с бездомни хораМного силно миришеше на фекални маси и урина, миризмата идваше от кошчетата в клона. Предполагам че бездомния нашественик се изхожда по голяма нужда в кошчетата на банковия клон, на топло, и там и уринира.

21 век, Европейска държава, само в България! Това банков клон на най голямата българска банка да е превърнат в свърталище на зарази, направо съм потресен.

Клошари в ДСКЗакривам си сметката в банка ДСК!“, гласи сигналът, изпратен до медията ни, придружен със снимки.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook