img

Черната Златка спипана да гази нагло закона, застраши живота на малкия Миро!

/
/
/
233 Views

Плеймейтката Златка Димитрова гази нагло закона. Брюнетката бе хваната в крачка от репортер на “ШОУ” докато пазарува евтини подаръци от голяма верига магазини с китайски стоки.

Преди да влезе на шопинг, без никакъв свян Злати паркира големия си тузарски джип с бургаска регистрация на инвалидно място, въпреки че паркингът бе полупразен.

Вероятно моделката е искала да си улесни носенето на торбите, тъй като паркоместата за хора в неравностойно положение логично са поставени най-близо до входа на големия магазин.

Черната Златка прекара известно време в известната гръцка верига и напълни кошницата с китайски подаръци и стоки за дома. С нея бе синът й Миро, когото тя буташе в количка.

Когато плеймейтката плати на касата и натовари чантите в багажника на возилото, направи нещо още по-шокиращо. Без да се замисля колко опасно е това, постави малкия на предната седалка на автомобила, въпреки че това по закон също е забранено.

Преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка Димитрова и Миро заради трети човек – любовника й Галин Гочев. Плеймейтката се нанесе при новия си любим в Бургас и заряза баща на детето си, но днес те отново са се събрали

Близки до Злати докладват, че тя горчиво съжалява за кратката си забежка, и твърдяла, че никога не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство, което все още не я приема, й е дошъл в повече.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...
Черната Златка спипана да гази нагло закона, застраши живота на малкия Миро!
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!