img

Бунт в „Пайнер” за подновяване на турнето! На звездите им омръзнало да пеят само по кръчмите

/
/
/
467 Views

Бунт се задава в „Пайнер”, а в повод се превърна състоялия се наскоро фирмен концерт в зала „Арена Армеец”, узна trg

Фолк звездите си припомниха вълненията покрай летните турнета и една по една започнаха да намекват за подновяване на традицията, дочу HotArena. Шефът им инж. Митко Димитров засега отклонява намеците, вероятно заради трудностите около намирането на солидни спонсори, но с това не секва мераците на изпълнителите си.

Наскоро своите издаде Емилия, която откри концерта в началото на декември: „Рожденият ден на „Планета” мисля, че беше отбелязан доста бляскаво. Направихме заслуженото и дадохме уважението на това, че телевизия „Планета” ни е направила това, което сме, за да можем да достигнем до хората. И мисля, че заслужаваше такова начало. Бих откривала всеки един концерт на телевизия „Планета”, каза тя. Изпълнителката на „Само тебе искам” изтъкна, че досега не е правила такова мащабно откриване, а и не е танцувала толкова. С това певицата създаде впечатление у почитателите си, че желае по-често да има такива изяви, а не само веднъж в годината, както е сега, на концерт за рождения ден на „Планета”.

Колежката й Галена също се изказа по темата, при това доста по-смело. Изпълнителката на „Мама Ураган” директно заяви, че иска да се поднови традицията през лятото фирмата да организира турне из страната. Галена призна, че винаги се вълнува, когато излиза на голяма сцена, пред няколко хилядна публика, но неувереността й вече я нямало, по-сигурна е. Наслаждавала се на овациите, защото виждала, че трудът й е оценен, че почитателите очакват представянето й с нетърпение. „Виждайки, че си постигнал нещо, е като да обереш плодовете”, сподели Галена и допълни, че ще е хубаво, ако по-често има такива концерти. И за да не остане съмнение какво има предвид, хитовата пайнерка изтъкна, че ще е добре „турнето да се завърне следващото лято”. „Защото, да, клубовете са едно, но голямата сцена е нещо друго и тогава наистина усещаш на какво ниво си”, каза Галена.

Тя и Емилия не са единствените, които периодично отварят темата пред шефа си инж. Митко Димитров. В чалга компанията миналото лято дори имаше подписка от над 15 певици с искане да се възобновят турнетата. Звездите на компанията са готови да пеят и без пари по стадионите. Дали обаче шефът на „Пайнер” ще се поддаде на натиска на изпълнителите и ще поднови традицията с летните турнета, предстои да се разбере, пише „Уикенд“.

ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook