img

Бул Хоумс – верен съюзник в покупката на инвестиционен имот

/
/
/
1542 Views

Инвестирането в недвижим имот е един от най–предпочитаните варианти за допълнителен доход.

Закупуването на жилище, което впоследствие ще бъде отдавано под наем, гарантира една добра годишна възвръщаемост. На какво обаче трябва да обърнем внимание преди да се впуснем в инвестицията?

1. Избор на подходящ имот – От водещо значение е изборът на подходяща локация. За такива цели обикновено се избират градове и квартали с нарастващо население. Друг фактор, на който трябва да обърнем внимание са удобствата, които предлага районът – в близост до пътни артерии, достъп до обществен транспорт, наличие на училища, детски градини и магазини, и не на последно място – нарастващ пазар на труда.

2. Цена на имота – Най – подходящи за инвестиции са имотите, които тепърва се строят. Купуването на имот „на зелено“ е по-рисковано, но в същото време има и доста повече предимства. На първо място цената, на която може да бъде закупен е доста по – ниска, в сравнение с тази, която бихте платили при вече издадено разрешение за ползване (Акт 16). Сред другите предимства на тези сделки са, че жилищата се купуват директно от строител (без комисионни за брокери и агенции), плащането на договорената сума е на части (в зависимост от етапите на строителство), има и по-голям избор на апартаменти (предимството на първия).

3. Надежден и коректен строител – Подобна инвестиция не се прави с всеки строител. За да дадем пари преди да сме получи нещо реално, трябва да изберем сигурен и надежден строител, който има необходимия опит, стабилни позиции и добра репутация. Сред лидерите на пазара на строителство у нас и по света, които продават „на зелено“ и отговарят на всички тези критерии е „Бул Хоумс“. Компанията има редица построени и въведени в експлоатация обекти не само на българския, но и на руския, арабския и английския пазар.

„Бул Хоумс“ е един от водещите строителни гиганти. В момента усилията на компанията са насочени към строителството на шест нови жилищни сгради в София и една във Варна. Доверявайки се на Бул Хоумс вие получавате не само качествено строителство, завършено в срок, но и честно и коректно отношение по всички въпроси, свързани с осъществяването на сделката. Екипът на компанията предлага още помощ при кандидатстване за кредит, както и управление на новозакупения имот, с гаранции за получаване на добри доходи от наем.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook