Последни новини
Home / България / bTV промени договора на Слави, остави го без зрители и балет
bTV промени договора на Слави, остави го без зрители и балет

bTV промени договора на Слави, остави го без зрители и балет

„Шоуто на Слави” започна новия сезон на тясно. Трифонов и едва две балерини откриха предаването вчера вечерта в бившето студио на Петя Дикова и нейното COOL…T, пише HotNews.bg. В него няма място нито за публика, нито за музикантите от „Ку-ку бенд”, нито за достатъчно камери.

Така за първи път в историята си Шоуто ще се излъчва без зрители, а балет „Магаданс” вече реално не съществува. Музикантите от оркестъра също не могат да се покажат в пълния си състав и вчера до шефа си бяха седнали Евгени Димитров-Маестрото и Годжи, както и барабанистът Венко. От прочутия ескалатор също няма и следа, а вместо две вокалистки в началото на предаването излезе само една, която после просто изчезна.

Новото студио се превърна в повод за шеги в Шоуто, но Слави не изглеждаше никак доволен. Явно смяната на пространството за снимки е било заложено още в новия договор, който той подписа преди повече от три месеца. В момента в Би Ти Ви тече ремонт и повечето предавания ще имат нови студия, но кой ще наследи Слави в голямото предстои да разберем.
Източник: Марица

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

bTV промени договора на Слави, остави го без зрители и балет
Оценете публикацията

About Елена Монева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!