img

Бруталният апаш, който щурмува всяка вилна зона и мазе в Търговище е заловен!

/
/
/
967 Views

Търговишката полиция извърши операция за задържането на 34-годишен мъж с инициали Ш. И., наш съгражданин. Той е извършил серия от кражби, започвайки от началото на месец ноември, предават от МВР. Много хора, които живеят във вилна зона в нашия регион, пострадаха именно от него.

След проведено разследване става ясно, че на 7.11.2017 година той откраднал 5 медни съда от вила във вилната зона „Серсема“. След 4 дни е откраднал 30 метра кабел и 15-метрова медна тръба от постройка във вилна зона „Юкя“.

Десетина дена по-късно, на 18.11, влиза с взлом в 6 избени помещения на улица „Братя Миладинови“ в Търговище. Направил е опит да открадне различни неща, но е бил осуетен.

След два дни е разбил друго мазе в Търговище, от което е отмъкнал 35 броя части за ВиК.

Мъжът е идентифициран и заловен, арестуван е в РУ-Търговище. С постановление на прокурор от Районната прокуратура е задържан за 72 часа. Известен е на полицията и с други кражби на имущество.

вилна зона

Определено този човек е създал невероятно много проблеми на хората и дано този път се вземат адекватни мерки срещу него! Поне за сега да живееш във вилна зона пак ще е спокойно…

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook