img

Брутален скандал в „Капките“: Миро не издържа, заби нож на Галя

/
/
/
993 Views

Миро не чака обаждане от Галка, с която на времето бяха идоли за всички тийнейджъри като дует „Каризма”, научи trg.

Певецът, който след раздялата им, се радва на успешна самостоятелна кариера сподели при една от последните си медийни изяви, че ако се обади на Галка, вероятно няма да му отговори. „Не е задължително да ти е приятно някой да ти се обади по телефона”, допълни той. Въпреки, че нехае за бившата си творческа половинка, той се закотвил пред телевизора, за да гледа участието й в новия сезон на „Като две капки вода“.

Пред свои той предвещавал провалa й, както всъщност се и оказа. Нашенката пя по-фалшиво и от самата Мадона, чието парче Express Yourself пресъздаде на сцената на „Капките“. Именно заради това тя получи най-малко точки от всички участници в шоуто на Магърдич Халваджиян.

Брутален скандал в Капките

„Доста колебливо начало. Мадона е висока летва, в нея има страшно много енергия. Няма да коментирам певческите й качества, нито твоите, защото предаването не е затова. Не успя така да предадеш, това което тя дава на сценаат и грабва хората“, отсече Фънки и пощади Галка от по-остри нападки.

За финал той предположи, че певицата не се е справила заради голямата доза вълнение от участието й в шоуто. Маги Халваджиян подкрепи тезата му, като отсъди, че визията на ямболийката е брутална и едно към едно с тази на световната икона.

Приближени до Миро и Галя твърдят, че те не са контактували от години, тъй като съвсем не се разделили като приятели. Миро не е разкривал каква е конкретната причина за влошените им отношения, но пък загатна, че има обида:

„Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания. Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре”.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook