img

Британски съд осъди 2-годишно дете на смърт, гневна тълпа щурмува болница, за да го спаси и се случи чудо! (ВИДЕО)

/
/
/
508 Views
loading...

Множество гневни граждани на Ливърпул обсадиха болницата „Елдър Хей“ с искане да не бъде убивано 2-годишно дете. Хората дори се опитаха да нахлуят в лечебното заведение, искайки среща с лекарите, които изпълниха решението на съда, и изключиха животоподдържащите системи на 2-годишен пациент, без да се съобразят с волята на родителите, предава НТВ, цитирана от Блиц.

Преди няколко дни британският върховен съд подкрепи решението да се изключат системите на неизлечимо болното момченце Алфи Еванс. Решението последва позицията на Европейския съд по правата на човека, който също отхвърли молбата на родителите лекарите да продължат борбата за живота на детето им. Роденият на 9 май 2016 г. Алфи е в болница в Ливърпул от декември 2016 г.

В най-драматичния момент при привеждането на присъдата в изпълнение множеството, събрало се около болницата, скандираше „Живей, Алфи!“ Някои от протестиращите се опитаха да разкъсат полицейския кордон. Но не след дълго бащата на детето Том Еванс дойде при тях и съобщи, че макар и да изглежда невероятно, наистина се е случило чудо. Синът му все още е жив и диша самостоятелно.

Източник: petel.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!