img

Брад и Анджелина спряха делото за развода (Двойката отново заживява заедно)

/
/
/
741 Views

Брад и Анджелина спряха делото за развод, заживяват заедно отново?

Брад и Анджелина спряха делото за развод. Неочаквано за всички съпрузите са преустановили договорките по развода. Според слуховете, по нареждане на съдията двамата ще се опитат отново да възстановят брака си. А причината е именно бъдещето на децата им.

Въпреки клюките, че Анджелина има връзка с Джаред Лето, а Брад вече излиза с Чарлийз Терон, двамата трябвало да положат усилия и да възстановят брака си. Съдията е блокирал делото за развод и им е поставил ултиматум да направят последен опит да възстановят връзката си.

Не е ясно дали този подход ще даде желаните резултати, но е факт, че Анджелина и Брад си дадоха втора среща в кабинета на един от адвокатите си в Лос Анджелис. Двойката бе видяна да разговаря, да се кара и дори да плачат, но за какво точно са си говорили не е ясно.

По всяка вероятност двамата ще се подчинят на искането на съда и ще опитат със семейна терапия, както и да съжителстват отново заедно. Малко вероятно е обаче това да бъде направено в присъствието на децата им. Двамата имат три осиновени и три биологични деца, за чието попечителство от години се карат.

Засега разводът не е коментиран от близки до двойката, нито от адвокатите им. Но ако на съпрузите им се наложи да живеят заедно отново, мнозина се чудят колко ли ще издържат. Анджелина дала индикации, че е готова да опита отново да живее с Брад, което го изненадало.

„Истината е, че той й липсва. Тя винаги е знаела, че той е мъжът, който е най-подходящ за нея. И той е най-доброто нещо, което й се е случвало. Сега, след като спря да пие и пуши, може би нещата ще се подобрят“, коментират техни близки. Друг е въпросът какво мислят неофициалните им половинки…

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook