img

Божо Кравата се завърна на Слънчака с хората си! Задава ли се нова кървава война с Митьо Очите?

/
/
/
1653 Views

Душманинът на Митьо Очите – Божо Кравата, е вече в Слънчев бряг, движи се с петима гардове

Ще има ли нов епизод от кървавия гангстерски екшън между Димитър Желязков и Божидар Кузманов? Този въпрос е особено актуален от началото на седмицата в Слънчев бряг, след като съдът разреши на Божо Кравата да напуска дома си, променяйки мярката му за неотклонение от „домашен арест“ в „подписка“ – пише „Уикенд“.

От няколко дни Божо Кравата е на Слънчака, където миналото лято той и охранителите му посрещнаха с дъжд от куршуми Митьо Очите и бандата му. Свирепото мафиотско меле се състоя на 8 юни и в него падна убит гардът на Митьо Очите – Сашо Японеа, а самият Желязков оживя по чудо след серия от животоспасяващи операции – отбелязва изданието.

Въпреки многобройните предупреждения, че не трябва да стъпва на Слънчев бряг, ако не иска да се сблъска с отмъщението на Митьо Очите, Бошо Кравата е в най-големия курорт по родното Черноморие и наблюдава отблизо работата на заведенията си. Той се придвижва с брониран джип Ауди, а за охраната му се грижат петима здравеняци.

Ще предизвикат ли тези „хубавци“ нов кървав екшън на Слънчев бряг посред сезона
Само въпрос на време е двамата да се засекат в Слънчев бряг и да предизвикат нова касапница – безпокоят се местни жители, които се страхуват за сигурността си.
Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook