img

Боян Расате проговори: Горд съм с Ермина! (Бащата откровено за участието на дъщеря си в „Сървайвър”)

/
/
/
695 Views

Боян Расате, потърсен за коментар от столично издание откровено призна какво мисли за участието на Ермина в „Сървайвър”:

„Дъщеря ми е достойна да спечели формата, тя е възпитано момиче, което не се занимава с интриги и поведението й бе  достойно”.

Политикът сподели, че е много доволен от единственото си дете и каза още: „Ермина не бе в шоуто за 150-те бона. Замина не да спечели парите, а само да се забавлява и да изпита емоции, каквито на друго място няма да получи. Като баща съм много горд с представянето й в риалити формата.”

Националистът издаде още, че с жена си Валя изобщо не подозирали за намеренията на Ермина. Която преди да замине за Доминикана била крайно неспокойна и единствено обикаляла по кастинги. И въпреки, че била одобрена до последно не знаела дали ще замине, защото имало случаи когато сваляли от самолета някой   и го връщали защото отпадал.

Преди петнайсетина дена всичките сървайвъри се прибраха в България след като снимките свършили по рано от очакваното.

„Аз не съм я питал как е приключило шоуто, а продължавам да гледам епизодите с голям интерес”, каза още Расате.

21-годишната хубавица бързо наваксала свалените килограми, непрекъснато висqла пред хладилника и ядяла. А баща  й споделя, че гладът бил най-големия  им мор по време на игрите. Призна още, че Ермина не му споделяла  да са гаджета с Цецо, разказа Боян Расате.

”Ако има нещо с него щеше да ми каже”, откровен е той. Само спомена, че още преди заминаването за Карибите футболистът имал проблеми с гаджето си.

Източник: България днес

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook