img

Борисов за кмета на Пловдив: Майната си е майна! Aз му приказвам едно, а той ми вика друго

/
/
/
227 Views

Бойко Борисов проведе в Пловдив среща с ръководството и членове на партията в града под тепетата. На събитието в Драматичния театър присъстваха всички най – важни лица от партията в Пловдив.

Бившият премиер на България бе посрещнат от доста свои симпатизанти с викове: „Бойко, Бойко“ и „Победа, победа“. Чуваха се и възгласи: „Кюлчета. кюлчета“, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

„Политиката не е кой кого ще вкара в затвора или кой кого ще изстърже, политиката е да направим по-добро за хората в Пловдив. Нямаме опоненти. „Има такъв народ“ въобще отказват всякакви дебати. Предложих на Слави да седнем и да си поговорим какво не бива да става, какво може да става… Той да направи трети стадион. Да направи втора зала. Да направи каквото иска, но да каже – ние ще направим това и това“, започна той речта си на Голямата сцена в Драматичния театър.

„Другите нямат програми. На Христо Иванов целта му е да бъде главен прокурор. Но за съжаление нашата сестринска партия стана патерица на Румен Радев. С ДПС си шушукат. Ясна е работата. Единствени ние в света не затворихме църквите, манастирите и джамиите. Това ли е лошото, което сме направили?“

„Те програма нямат. Занимават се само с кюлчета. Това им е предизборната програма.“

„Защо не направиха другите, които ни атакуват, спортна зала в Пловдив. Обещавам на привържениците на Ботев и Локо, че съоръженията им ще станат готово и ще си играят мачовете от България и Европа. Аз започнато и изоставено строителство нямам.“

„Срещу нас е само Бойко Рашков и зад него се скрил Радев. Не е проблем да събереш мнозинство в парламента. Проблем е да задържиш да няма напрежение на улицата. Ако Божков не беше признал, че плаща и режисира протеста, щях да подам оставка веднага. Но не можеше да се поддам на натиска на олигарсите“, обясни oще председателят на ГЕРБ.

„Целият срам в парламента се оказа, че е бил, за да не се направи правителство. Защо харчим тези толкова милиони за нови избори? За да може Румен Радев лично със служебното си правителство да ни брули всеки ден. Бойко Рашков с какво започна – че ГЕРБ сме подслушвали, но месец и половина по-късно няма никакви доказателства.“

Накрая Борисов се обърна и към кмета на Пловдив – Здравко Димитров (може да гледате от 45:15 минута на видеото)

„Държа те лично отговорен и за двата стадиона. И на Ботев, и на Локо. 50 милиарда има за България от Плана за възстановяване. От бюджета може да се отделят пари за такава инфраструктура“.

В този момент Димитров го пита дали тези пари ще са от националния бюджет.

„Да, Зико, ще бъдат не от пловдивския бюджет, а от националния. Майната си е майна. Аз му приказвам едно, а той вика „Нали от твоите пари“. Парите ще са от всички данъкоплатци. Всички се радваме, когато има условия за хубав футбол у нас“.

Представяме ви и видео от цялата среща на Борисов в Пловдив.

 

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook