img

Борисов от с. Кирково: Лъжат! Една стотинка не съм откраднал! Всичко е асфалт!

/
/
/
385 Views

Много пъти съм казал, че Христо Иванов и неговата компания ги интересуват само постове. Ако искаш промени в Конституцията ти трябват 2/3. Коалицията няма това мнозинство, тоест ние, ”Възраждане” или ДПС трябва да ги подкрепи.

Те нямат разговори с нас, а искат комисия, за да бъде Христо Иванов председател. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението му в с. Кирково.

„Дойдох в съвсем друго настроение, но аз съм длъжен с тази партия да изляза срещу вас. Питали Цвета демонстрация ли ще правим или ще влизаме в общината, а ние искахме да обясним как лъжат за „Хемус“.

Осем месеца лъжи. Ако е прав техният вътрешен министър, премиер и финансов министър, че това е грабежът на века, значи той продължава втори месец с други изпълнители“, каза още Борисов.

„Ако се провери колко часа са се излъчвали по bTV за аферата „Хемус“ сигурно са десетки, убеден съм“, категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

„Ако има забележки към Плана на възстановяване те трябва да бъдат показани. Две от тези забележки касаят Маришкия басейн и контрола на главния прокурор. Да върнеш отговор без знанието на обществото…“, каза бившият премиер. „Милиарди източиха за тези няколко месеца“, подчерта той.

А ние никога нищо не сме крали!

Каквото е имало, асфалт сме го слагали!

А сега искат да ме изкарат крадец!

Източник: Барикада

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook