img

Борисов: Като се почувствам виновен, давам оставка и ако народът не ме върне, си стоя у нас

/
/
/
455 Views

„Г-жа Корнелия Нинова и някои социолози и политолози, които говорят за „пропукания ГЕРБ“, ме вдъхновиха да покажа как изглежда „пропукания ГЕРБ“. Това заяви в началото на речта си на националната среща с кметове, общинари и областни ръководители премиерът Бойко Борисов, научи ТРГ.

„Аз като се почувствам виновен, давам оставка и ако не ме върне народът, си стоя у нас”, обясни премиерът пред актива на партията.

Борисов препоръча на новите кметове да правят така, че хората да разбират, че милеят за тях. И в края на словото си не пропусна да отбележи, че ГЕРБ е победил в родните места на опонентите му – Крушовица, Мизия и Славяново.

Във Видин нашият „противник“, докторът, е тук с нас, кметът на Пазарджик е тук с нас. Защото ние сме съмишленици, продължи Борисов, като визира присъствието в залата на кметовете на Видин и Пазарджик.

„Не помните ли Хасково, какво чудо беше?! Нали от Хасково тръгваше победата?! Гражданите им отговориха още на първи тур. На Делян Добрев ще му кажа – по-добра реабилитация от тази, няма брат!“, каза още Бойко Борисов. И насочи критиките към десницата.

„Много съм огорчен от нашите приятели, трябва да престанем да ги наричаме десница. Това са бившите деца и внуци на комунистическата номенклатура“, каза Борисов.

„На нас още не ни е минал срока за Костинбродската афера?! Те ли демократи, бе! Те ли се съешиха с Христо Иванов! Това не е градска десница, Росене, това е опозицията на комунистическата партия. Те почти купиха грипените, но ние обърнахме и купихме Ф-16. В НАТО ни гледат по друг начин. Това най-вече ги вбеси“, продължи Борисов. „Не си сдържаха нервите, когато службите и прокуратурата хванаха за шпионаж няколко човека. Е, това вече ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова“, отсъди Борисов.

По повод обвиненията за ромските гласове, премиерът заяви: „Понеже казаха, че циганите много обичали Бойко. Циганите имат право да ме обичат. Защото им вкарахме 50 000 деца да учат, а не да се учат да крадат”, заяви министър-председателят. „В чистота работят само роми. Метат като пчелички! В мръсните работи са само роми! Затова считам, че има право да гласуват повече за нас!“

Премиерът се върна към резултатите от президентските избори, където гласовете на ромите за Румен Радев били 40 915, а за Цачева – 19 532. „Оказва се, че Радев го обичат повече“, заключи Борисов. И определи Костинброд като чудовищна манипулация.

Разбрах, че г-жа Нинова е казала, че имало репресирани хора след изборите в Благоевград и в Пазарджик. Да ми ги прати тези хора. Ако се окаже, че е вярно, този, който си го е позволил, ще види реакцията! Ние за Кърджали, ако речем да пискаме, то е чудо там, каза още Борисов.

Борисов обясни, че този път няма да се кара на хората си, защото това се използвало от опонентите им. „С тази армия, ако сега им направим предсрочни избори – 800 хиляди на 400 хиляди“, закани се премиерът. Но успокои, че нямало да се случи, защото това щяло да е скъпо за държавата, а „само във времето на служебното правителство в митниците и данъчните се губят 100 тира цигари“.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook