img

Бойко Борисов: Бомбите на ученика са чудовищни, много по-мощни от тази в Сарафово

/
/
/
157 Views

Няма как да не оповестим случая, защото той влиза в съда, допълни премиерът

Бомбите, които 16-годишният ученик от Пловдив е приготвил, са чудовищни и много по-мощни от тази в Сарафово, която уби 7 човека и рани тежко 35, научи trg. Това стана ясно от думи на премиера Бойко Борисов, който коментира разследването пред журналисти.

„Бяха разпространени видеоматериали на бомбите, те са страховити. Помолих колегите от Отряда за борба с тероризма, с които съм служил, да отидат да ги видят – те казаха, че това са чудовищни мръсни бомби, които взривяват и убиват много хора, и са няколко пъти по- силни от тази в Сарафово“, заяви Борисов.

В отговор на въпрос било ли е грешка, че е оповестен случаят, той отговори:

„Няма как да не оповестим случая, защото влиза в съда. Не можем да го скрием. Хайде да си мерите приказките. Не трябва да губим доверието в институциите и в такива моменти да можем да го съхраним“.

„Кой е човекът, кое е семейството му – всеки може да се сдобие с тази информация като тръгне по улиците на Пловдив, за 1-2 часа един добър журналист ще стигне до хората. Въпросът е в изкушението да го напишеш и да се направиш на велик, в случая това ни носи щета. Благодарих на медиите, които пазят информацията. За мен те са истински медии. Благодаря им“, допълни Борисов.

flagman

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!