img

Боил Банов емоционално: БСП и Йончева ми хвърлиха л*йна и помия от едни престъпници! Борисов ми каза да не се предавам!

/
/
/
230 Views

Премиерът ми каза да не се предавам. Още вчера съм декларирал на премиера, че във всеки един момент мога да подам оставка. Като гледам публикации в медии, това си е като малка организирана престъпна група. Това са схемаджии“. Това коментира министърът на културата Боил Банов в ефира на Нова телевизия по аферата „Ало, Банов съм“.

Този човек Ангел вероятно притежава огромна колекция от записи, с която рекетира“, заяви Банов.

„При мен той действа през трети хора. Идват хора в министерството и казват, че Иво Костов и Ангел Ангелов „ще ви унищожат“.

Вежди Рашидов знаеше. Този запис е подправен и е глупост. Прокуратурата ще го гледа и ще каже, но е нагласен.

Елена Йончева сега не знае сега какво да прави. Това е страшна помия. Обяснявам се за нещо, което е подхвърлено от едни престъпници.“, каза още министърът на културата.

„Иво Костов се занимава с проекти, той е посредник. Това е най-гадният рекет. Подписът им не стои никъде. Вежди Рашидов имаше съмнения за манипулирани проекти, но те много трудно могат да бъдат доказани.

БСП и Елена Йончева взеха от едни изнудвачи една помия и л*йна ми я хвърлиха. Защо на мен, защото е идеално. Жална ни майка, ако така ще печелят избори и така ще управляват държавата“, разкри Боил Банов.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook