img

Боби Михайлов избяга от МВР: Подалият оставка шеф на БФС напуснал с джипа си сградата на БФС минути преди акцията на ГДБОП

/
/
/
1345 Views

Подалият оставка президент на БФС Борислав Михайлов се е измъкнал от акцията на Специализирана прокуратура и МВР, научи trg.

Михайлов се е появил днес за кратко в централния офис на футболния съюз в „Бояна”, като е разговарял единствено със секретарката си и с вицепрезидента Михаил Касабов. Малко по-късно шефът на БФС е напуснал с тузарския си джип „Рейндж Ровър” базата на националния отбор.

Боби Михайлов избяга от МВР

Засилено полицейско присъствие има пред сградата на БФС в „Бояна“, очакват се нови арести на мастити футболни чиновници. Боби Михайлов обаче си е тръгнал малко преди акцията на полицията.

Според източник, Боби е бил уведомен, че предстои акция на МВР срещу футболния съюз и затова спешно си е тръгнал. Според непотвърдена до този момент информация, за да избегне евентуалния си арест, Михайлов е тръгнал с джипа си за Сърбия.

Боби Михайлов избяга от МВР

Вчера следобед спецченгета нахлуха в централата на футболния съюз в столичния квартал „Бояна”. Оттам криминалистите изземват компютри, документи и водят разпити на служители.

В Пловдив пък е бил арестуван шефът на съдиите Йордан Сталев. Разследването на прокуратурата е по член 307 б, касаещ „престъпления срещу спорта”. По всяка вероятност Сталев е задържан заради сигнали за манипулиране на футболни мачове за нуждите на черното тото. В София, в сградата на Зоналния съвет на БФС, помещаваща се на улица „Иван Асен II” пък е арестувана Илонка Джалева, която отговаря за съдийските наряди за мачовете от българското футболно първенство.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook