img

БНТ уби конкуренцията с нова синоптичка СНИМКА

/
/
/
302 Views

БНТ тръгна по стъпките на частните медии и заложи на сексапилна и изкусителна синоптичка, научи trg.

Ева Кикерезова вече направи дебют като съвременна Любка Кумчева и веднага предивика интереса най-вече на мъжката част от зрителите.

Ева не е дебютантка пред камерите, а личният й живот е доста по-любопитен от професионалния. Макар да има перфектни мерки, Кикерезова е майка на три деца, последното от които още няма и годинка. За първи път Ева ражда преди 9 години – сина си Николай. Баща му е юристът и бзинесмен Пламен Марков, който е с 16 години по-голям от нея. Първата им среща обаче далеч не била случайна.

Пламен си харесал дамата с библейско име докато я гледал по телевизията – тогава тя участва в благотворително издание на „Стани богат“. За да стигне до нея, бизнесменът създал мрежа от агенти, които да му помогнат да се свърже с нея. Планът проработил. Новата синоптичка не се дърпала много и на първата им среща облякла най-красивата си рокля.

Две години след като заживяват заедно, се ражда синът им. 4 години след това обаче те се разделят. Вместо да изпадне в депресия, Кикерезова започва да търси правилния мъж.

И го открива в лицето на настоящия си партньор Явор, който също е адвокат. Напоследък обаче развива бизнес с т.нар, „ескейп стаи“. Двамата са заедно от 2015, а година след това се ражда първата им дъщеричка. Втората проплака в края на миналия ноември, пише Галерия.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook